Centrale Verwarming

Een probleem met uw centrale verwarming of wilt u een nieuwe laten installeren door een loodgieter? Dat helpt Loodgieter Haaksbergen u maar al te graag! Wij zorgen ervoor dat u weer van de warmte kunt genieten als wij de centrale verwarmingen hebben geïnstalleerd of gerepareerd.

Lees Meer

Boiler Installatie

Nieuwe boiler nodig in uw woning? Onze professionele loodgieters installeren het graag voor u. Ze hebben veel ervaring in de reparaties van boilers. Een extra handje nodig? Neem dan contact op met Loodgieter Haaksbergen of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Lees Meer

Keukens & Badkamers

Een nieuwe woning of uw huidige woning verbouwen? Of is er iets wat kapot is gegaan in uw badkamer of keuken en moet dat gerepareerd worden? Loodgieter Haaksbergen staat voor u klaar! Wij zijn de specialiste in alles wat te maken heeft met badkamers en keukens!

Lees Meer

Gas & Olie Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop! Vandaar bieden wij de mogelijkheid aan om de veiligheid van uw gas & olie te controleren. Is uw veiligheid is gevaar? Dan verbeteren wij het en geven wij u advies over het onderhouden van uw gas & olie.

Lees Meer

Afwatering Service

Liever geen natte voeten? Wanneer het heeft geregend moet het water goed afgevoerd worden en wij kunnen dat voor u regelen! Onze loodgieters doen dit al jaren en helpen u maar al te graag.

Lees Meer

Afvoer Reiniging

Een verstopping in uw gootsteen of toilet is nooit fijn. Voor Loodgieter Haaksbergen is dit een dagelijkse taak. Wij kunnen dan snel en zorgvuldig oplossen voor u.

Lees Meer

Water Voorziening

Uw watervoorziening is een belangrijk onderdeel van de gebouwen techniek. Het maakt niet uit of het nou om een bedrijfspand, woning of renovatie gaat, watervoorziening is altijd even belangrijk. Ondervindt u problemen? Neem contact met ons op!

Lees Meer

Gas Lek Detectie

Een gaslek is 9/10 keer levensgevaarlijk, er gebeuren te vaak ongelukken die voorkomen hadden kunnen worden. Loodgieter Haaksbergen zorgt ervoor dat uw veiligheid wordt gegarandeerd als u ons inschakelt bij gaslekken.

Lees Meer

Loodgieter Service

Voor alle loodgieter gerelateerde problemen kunt u bij ons terecht! Het is dringend? Maak dan gebruik van onze spoedservice. Heb je wat meer tijd te verliezen? Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website!

Lees Meer

24/7

Spoed Service

Neem nu contact op!

Offerte aanvragen

Ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

sidebar-cta-repairs
sidebar-cta-careplan
sidebar-cta-installations

Bel ons vandaag nog

Wij zijn hier voor al uw loodgieter problemen!

Neem nu contact op